функција Производи

Untitled

Доверливо доаѓа од одличен квалитет и услуга. Ние се фокусира на килимите повеќе од 13 години. А мудриот избор доаѓа од повеќе од 100 хотели со пет ѕвездички.

 • WinWin тепих

  Сертификат

  Производи со висок квалитет со сертификат.

  • Сите теписи користите природата пламен retardant влакна, која достигнува Б1 ниво оган на националните овластен тепих инспекција центар. Сите теписи користите природата пламен retardant влакна, која достигнува Б1 ниво оган на националните овластен тепих инспекција центар.

   пламен retardant

   Сите теписи користите природата пламен retardant влакна, која достигнува Б1 ниво оган на националните овластен тепих инспекција центар.

  • WinWin избира најдобар материјал за производство на тепих. Сите наши тепих е направен со еколошки материјал.WinWin избира најдобар материјал за производство на тепих. Сите наши тепих е направен со еколошки материјал.

   еколошки

   WinWin избира најдобар материјал за производство на тепих. Сите наши тепих е направен со еколошки материјал.

  • Сите теписи се произведени според меѓународните стандарди, кои имаат сертификат за да се обезбеди нивниот квалитет.Сите теписи се произведени според меѓународните стандарди, кои имаат сертификат за да се обезбеди нивниот квалитет.

   Обезбедување на квалитет

   Сите теписи се произведени според меѓународните стандарди, кои имаат сертификат за да се обезбеди нивниот квалитет.

  За WinWin тепих

  Foshan Winwin тепих копродукции, Ltd прв покрена концептот на висок квалитет на добавувачот за комерцијални решенија на тепих во индустријата. Winwin тепих е со висок квалитет добавувачот посветени на обезбедување на комерцијален тепих решенија во Кина. Тоа се интегрира R & D, проектирање, производство, продажба, градежништво и услуги ...