Feature Produkte

Untitled

Besueshëm vjen nga cilësi të shkëlqyera dhe të shërbimit. Ne të përqëndrohet në Tepiha më shumë se 13 vjet. Një zgjedhje e mençur vjen nga më shumë se 100 hotele me pesë yje.

  • WinWin Carpet

    certifikatë

    High-Quality Products me certifikatë.

    • Të gjitha qilima janë përdorur flakë natyra fibra retardant, e cila arrin nivelin B1 zjarri i qendrës kombëtare të autorizuar të inspektimit qilim. Të gjitha qilima janë përdorur flakë natyra fibra retardant, e cila arrin nivelin B1 zjarri i qendrës kombëtare të autorizuar të inspektimit qilim.

      Fikës zjarri

      Të gjitha qilima janë përdorur flakë natyra fibra retardant, e cila arrin nivelin B1 zjarri i qendrës kombëtare të autorizuar të inspektimit qilim.

    • WinWin zgjedh të mira materiale për prodhimin e qilim.  Të gjitha qilim tonë është bërë me material miqësore mjedisore.WinWin zgjedh të mira materiale për prodhimin e qilim.  Të gjitha qilim tonë është bërë me material miqësore mjedisore.

      Friendly Mjedisit

      WinWin zgjedh të mira materiale për prodhimin e qilim. Të gjitha qilim tonë është bërë me material miqësore mjedisore.

    • Të gjitha qilima janë të prodhuara sipas standardeve ndërkombëtare, të cilat kanë certifikatë për të siguruar cilësinë e tyre.Të gjitha qilima janë të prodhuara sipas standardeve ndërkombëtare, të cilat kanë certifikatë për të siguruar cilësinë e tyre.

      Sigurimin e Cilësisë

      Të gjitha qilima janë të prodhuara sipas standardeve ndërkombëtare, të cilat kanë certifikatë për të siguruar cilësinë e tyre.

    Rreth WinWin Carpet

    Foshan WinWin Carpet Co, Ltd pari ngriti konceptin e furnizuesit të lartë të cilësisë për zgjidhje komerciale të qilim në industri. WinWin Carpet është një furnizues me cilësi të lartë e angazhuar për të ofruar zgjidhje komerciale qilim në Kinë. Ajo integron R & D, projektimin, prodhimin, shitjen, ndërtimit dhe të shërbimit ...